30.09 – 01.10 Bobritsa Music Weekend

Бобриця > Новини Бобриці > 30.09 – 01.10 Bobritsa Music Weekend

30-го вересня Казкове село Бобриця напередодні дня музики презентувало свій новий проект Bobritsa Music Weekend.

Bobritsa Music Weekend - серія цікавих та неординарних концертів, що розкривають нові музичні грані та форми виконавського мистецтва.

Відкривав перший музичний вікенд колектив Eclectic Sound Orchestra, який презентував абсолютно нову програму: «осінні хокку – симфонічний вимір».

Поєднання синтезаторів, ритмів та інструментів симфонічного оркестру занурили слухачів у атмосферу осіннього спокою та споглядання. Відомі джазові мелодії Міллера, Гершвіна, Армстронга та Сенатри переплетуться із гармоніями Enigma, Vangelis, Зіммера та Вільямса, створюючи незабутній настрій під тріскотіння живого вогню у каміні та читанням класичної японської поезії - хокку.

Наступного дня в Будинку культури с.Бобриця бобричани та гості з околишніх сіл слухали орган. Вперше в Україні орган зазвучить не у містах із мільйонним населенням, а у казковому селі Бобриця.

Продовжували Bobritsa Music Weekend концертом органної музики у виконанні молодої, талановитої органістки, лауреата міжнародних конкурсів Олени Болюх. Єдиний в нашій країні церковний орган Johannus opus 35 з Нідерландів.

Бах, Брамс, Барбер, Жігу,Сен-Санс в повній мірі розкрили еволюцію цього цікавого, складного та містичного інструменту та продемонстрували музичну естетику за більш ніж тисячолітню історію існування цього інструменту.

Наступний Bobritsa Music Weekend відбудеться навесні 2018 року.

 

  

home Думай глобально, дій локально